August De Boeck

Zondag 24 november 2019 August De Boeckdag in Antwerpen

Zondag 24 november nodigen we alle De Boeckliefhebbers uit naar Antwerpen voor een unieke dag.
Om 10 uur wordt in de prachtige kerk van Sint-Jacobs, waar PP. Rubens begraven ligt, de mooie mis ter ere van O.L.Vrouw-ter-Noodt uitgevoerd door Ensemble Voces Aequales o.l.v. Cristel De Meulder, sopraan Jan Van Mol, orgel, die zoveel klonk in Merchtem in de O.L.Vrouw-ter-Noodtkerk en in de kapel het ‘Gasthuis’. Een enige gelegenheid om ze nog eens live te horen. In de namiddag kunnen we in het AMUZ o.a. liederen van A. De Boeck en L. Mortelmans beluisteren om 15 uur door Lore Binon, sopraan en Claire Chevallier, piano.

Wie graag naar Antwerpen gaat die dag kan inlichtingen bekomen bij : Frank Teirlinck, archivaris ADB comité.
frank.teirlinck@scarlet.be
• 09.370.83.14

Schuiven naar boven